Svenska Balettskolans nya överdragkollektion är äntligen här!

Beställ senast 7 maj!

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Vår nya överdragkollektion är noggrant utvald för att vara snygg, modern och ändamålsenlig. Kollektionen består av tre plagg. En jacka som är en cardigan med hel dragkedja fram med tillhörande mjukisbyxor i mörkgrått samt en balett-onepiece med hängslen från BLOCH i svart. Jackan har emblem och skolans namn broderat på rygg och har vårt emblem broderat på vänster bröst, med samma placering som på våra vita t-shirts vi fick i julklapp. Byxorna har skolans namn broderat på vänster ben. Onepiecen har emblem och skolans namn på ryggen. Brodyren är av hög kvalitet.

Skolan subventionerar precis som tidigare överdragskläderna. Nedan visas ert pris och de är frivilliga att ha. Alla 3 plagg går att köpa som paket eller styckvis.

För att förenkla beställningen har alla elever haft möjlighet att prova plaggen och vi har noterat allas storlekar (de eventuella elever som ännu inte hunnit testa kläderna kan komma förbi mitt kontor och pröva dem under veckan).

Till skillnad från tidigare år så kommer vi endast göra en gemensam beställning. Därför är detta enda möjlighet i denna omgång att beställa dessa överdragskläder. Detta görs genom att bekräfta er beställning nedan. När överdragskläderna är klara (under maj månad) skickar vi ut ett PIM. Överdragskläderna kan sedan hämtas och betalas på Dansbutiken. Det går inte att göra efterbeställningar.

Alla 3 plagg, paketpris 890 kr

Jacka, pris/st 370 kr
Byxor, pris/st 270 kr
Onepiece, pris/st 370 kr


 

Beställningen är stängd!

 


 

Föregående

Nästa

Pin It on Pinterest